Profesjonalne szkolenia dla branży alkoholowej.

         Aby skutecznie wykorzystać wiedzę sensoryczną w zarządzaniu jakością produktów alkoholowych, najpierw należy ją zdobyć a potem systematycznie ćwiczyć. Dlatego aby stać się kiperem, blenderem czy zawodowym degustatorem należy ćwiczyć, ćwiczyć i ćwiczyć zgodnie z maksymą "Trening czyni MISTRZA". 

W tej kwestii pomogą nasze szkolenia dedykowane własnie dla branży alkoholowej zajmujace sie nastepującymi zagadnieniami:
Selskcja i szkolenie kandydatów do panelu degustacyjnego.
Weryfikacja sprawności sensorycznej zespołu i ocena jakości sensorycznej wybraneych produktów alkoholowych.
Zarządzanie panelem degustacyjnym.
Aklohole świata - profilowanie i nauka wzorców sensorycznych.
Sztuka degustacji - ocena sensoryczna jako skuteczne nzraędzie zarządzania jakością produktów.

Szkolenia prowadzimy z takich produktów alkoholowych jak: piwo, wódki czyste i gatunkowe, nalewki, miody pitne, okowity, whisky.
Nasze programy szkoleniowe zawsze przygotowujemy indywidualnie uwzględniajac oczekiwania klienta.

Dadatkowo wraz z JSH Hamilton Poland Sp. z o.o. prowadzimy wspólnie takie szkolenia jak:
Zarządzanie jakością sensoryczna alkoholi mocnych.
Analiza sensoryczna piwa.
Mikrobiologia w nowoczesnym browarnictwie i zakładach produkujących napoje fermentowane niskoalkoholowe.
Procesy mycia i dezynfekcji w przemyśle alkoholowym.

Z naszych usług szkoleniowych już skorzystali: Wyborowa S.A., Browar Namysłów (aktualnie Grupa Żywiec S.A.), Polmos Żyrardów Sp. z o.o., BZK Group, BZK Alco S.A., Browar Fortuna, Grupa AWW Sp. z o.o. Sp. k., IMA Polska SA z Murowanej Gośliny, Zakłady Piwowarskie "Głubczyce" S.A, Toorank Polska S.A., Ambra S.A.